Makkelijk gezond: Verse producten uit de foodbox

Gezond eten is al lastig genoeg! Waarom maak je het je zelf niet makkelijk met een Foodbox?

De beste producten worden geselecteerd bij de verschillende leveranciers. Aan de hand van het gewenste pakket worden de hoeveelheden samengesteld, dus de klant hoeft zich niet druk te maken met voedselverspilling. Doordat de box gekoeld wordt ingepakt en vervoerd, blijft de inhoud vers. In de box zit er ook een receptenkaart, waarop duidelijk is omschreven hoe de maaltijd te bereiden. Als je de jusite box selecteert heb je mischien niet eens voedingssupplementen meer nodig.

Flexibele abbonnement

Hellofresh heeft ook de optie voor een flexibele lidmaatschap. Klanten kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om hun maaltijden aan te passen of om een week te pauzeren. Dit kan zowel via de website als telefonisch worden doorgegeven. Zolang de wijzigingen optijd worden doorgegeven, zijn de klanten verzekerd van een goede service.

Bij Mathijs maaltijdboxen gelden er flexibele abonnementen. Je kunt ervoor kiezen om je box wekelijks, tweewekelijks of zelfs maandekijks thuis te laten bezorgen. Deze flexibiliteit geldt ook als je de box wil stopzetten of wil wijzigen.

Het komt niet vaak voor dat je gerechten kunt klaarmaken die zijn samengesteld door een bekende kok. Als je dat graag wil doen, zijn de maaltijdboxen van de bekende televisie kok Mathijs Vrieze aan te bevelen. En het bestellen van de Mathijs maaltijdbox komt ook nog met geweldige voordelen:

Keuze uit verschillende boxen

Bij Mathijs maaltijdbox kunnen klanten een keus maken uit een van de 2 familieboxen of een variatiebox. Bij een van de familieboxen is er rekening gehouden met de kinderen. Deze box is danook zodanig in elkaar gezet met ingrediënten, dat zij die ook lekker kunnen vinden. Ook worden ingrediënten zodanig afgemeten dat niemand kan verspillen.

De maaltijdbox bevat heel weinig bewerkte groenten. De rest van de ingredienten zijn zoveel mogelijk puur en biologisch. Ook hebben de producten een anti- alergenen lijst. Verder zit er naast de producten, ook nog een duidelijke en heldere receptenkaart, die het mogelijk maken om binnen 30 minuten de gezondste en gevarieerde gerechten te bereiden.

Het gemak

Het laatste voordeel is het gemak. Elke week worden de boodschappen op de maandagavond geleverd tot aan huis. En het is van tevoren bekend wat er op het menu staat en je hoeft je niet te haasten om alsnog de laatste boodshappen te doen.

maaltijdboxen

 

Hoe werkt een maaltijdbox abonnement?

Online boodschappen doen is niet nieuw bij de AH. Regelmatig krijgen we ook de Allerhande in handen om van daaruit weer leuke kortingen te krijgen als we online de boodschappen doen. nu heeft AH ook de Allerhande maaltijdbox erbij. Hier enkele voordelen van deze aanbieder:

Geen abonnement

De Allerhande maaltijdbox kan je dagelijks bestellen en een keuze maken uit het beschikbaar menu van die week. Het menu wordt wekelijks aangepast op de website. Je zit niet vast aan een abonnement, dus hoeft je niet druk te maken met het betalen van maandelijkse kosten of aanpassingen die je ruim van tevoren moet aangeven. Zodra het nodig is bestel je de maaltijdbox en die wordt tot aan huis geleverd.

Bij het bestellen van de maaltijdbox heeft u keuze uit de inspiratiebox voor 2 personen of de familiebox voor 4 personen. Naast de maaltijdbox kun je ook de extra boodschappen bij bestellen en die samen met de box thuis laten bezorgen, zonder daarvoor extra kosten te betalen. Het is dan niet nodig om de extra boodschappen te doen en je bespaart daarmee ook heel wat tijd. Zo ben je al minder gehaast voor de dag.

Flexibele levertijden

De maaltijdboxen en eventueel de extra boodschappen kunnen dagelijks aan huis worden bezorgd op elk gewenst moment van de dag. Je kan ook voor een tijdslot kiezen van bijvoorbeeld een uur waarin de bestellingen geleverd moeten worden, zodat je niet te lang wacht op je bestellingen.

Welk maaltijdpakket kan ik het best nemen?

Ja zin gekregen in een voedsel doos? bekijk hier de laatste test of vergelijk zelf maaltijdboxen:

En natuurlijk kun je altijd nog onze vriend Google raadplegen.